Perinçek'e dolandırıcı ve sabıkalı danışman Perinçek'e dolandırıcı ve sabıkalı danışman
AK Parti'nin Kızılcahamam’da baısna kapalı gerçekleştirilen 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda özellikle iktidarın küçük ortağı MHP'nin dillendirdiği boşanmış kadına ömür boyu nafaka ödenmesi ile ilgili uygulamanın boşanmış eş cinayetlerinde etkili olduğu ve kadın erkek kavgalarını arttırdığı ve  nafakaya sınır getirilmesini öngören yeni bir düzenlemeye ihtiyaç olduğu yönündeki görüşler ve kamu davalarına ilişkin öneriler ele alındı.


Görüşmeler sırasında bazı milletvekilleri “Erkekler nafaka ve benzeri davalarda mağdur ediliyor” ifadelerini kullandı.


Milletvekillerinden gelen eleştiriler üzerine AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan kadına şiddet konusunda çok hassas olunmasını gerektiğine vurgu yaptı.


Gündem 35'in haberine göre toplantıda yine bir milletvekilinin “Aile Bakanlığı kadın bakanlığına döndü” sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Ben kadınlarla ilgili yaklaşıma katılmıyorum. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın asli görevleri arasında kadın meseleleri var. Belki bakanlık sayısı artar ve bir kadın bakanlığı gelebilir” dedi. (Kazete Haber Merkezi)