Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü.

Görüşmenin Gül'ün İstanbul'daki ofisinde yapıldığı belirtiliyor. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün de 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile bir araya gelmişti.

28. Ağustos 2007'de  üç AKP'li dışında 339 milletvekilinin oyunu alarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül, 16 yıllık milletvekilliği döneminde 58. Hükümette Başbakan, 59. Hükümette ise 4 yılı aşkın süredir Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte  Necmettin Erbakan'ın Genel Başanlığındake Refah Partisi'nden ayrılarak  AK Parti'nin kuruluşunda yer alan Abdullah Gül, daha sonra Erdoğn ile olan yol akradaşlığından kopmuştu.

Abdullah Gül'ün Millet İttifakı'nın oluştulması sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatatan Cumhurbaşkanı adayı  olduğu iddiaları ortaya atılmış, ancak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Abdullah Gül'ün adaylığına kesinlikle karşı  olduğunu  belirtmesinden sonra Abdullah Gül günndemden düşmüştü.

Fatih Erbakan: Külliye'ye '.. melundur' tabelası asacağız Fatih Erbakan: Külliye'ye '.. melundur' tabelası asacağız