HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum’un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Hastanede gözetim altında tutulan Bektaş'ın bilincinin açık olduğu belirtildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ile şoförü Mehmet Vefa ve ismi öğrenilemeyen bir parti yöneticisi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum’un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Türkiye ile BAE, aile birliğine yönelik saldırılara karşı ortak mücadele edecek Türkiye ile BAE, aile birliğine yönelik saldırılara karşı ortak mücadele edecek

Araçta sıkışan Beştaş, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı.

Sağlık durumunun iyi ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Beştaş, Erzurum Devlet Hastanesi’nde gözlem altında tutuluyor.

HDP'den öğrenilen bilgiye göre Beştaş'ın bilinci açık ve hayati tehlikesi bulunmuyor. (DHA/MA)